Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε σε πάνω από 5000 είδη

Τηλέφωνα Παραγγελιών
2104525395
2104124624

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 916

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 916

MAL-BF916
7+ ημέρες
Μάρκα: 
 
6.200,00 
MAL-BF916
7+ ημέρες
+

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 916

Ο λιπομετρητής Maltron BioScan 916 είναι ένα πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο στον τομέα της σωματικής ανάλυσης. Πρακτικό, υψηλής ακρίβειας φορητό διαγνωδτικό εργαλείο για τον προσδιορισμό της Σωματικής Σύστασης.

Ο λιπομετρητής Maltron BioScan 916  είναι διακριβωμένος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και εθνικότητες και αποτελεί τον αναλυτή επιλογής για μια ολοκληρωμένη κλινική ανάλυση.

Η αξιολόγηση της Σωματικής Σύνθεσης (μυϊκή μάζα, οστική μάζα, λιπώδης μάζα, υγρά κλπ) ενός ατόμου είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον οποίο οι αναλυτές Malton αποτελούν απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία.

Ο λιπομετρητής Maltron BioScan 916 χρησιμοποιεί την μέθοδο της Βιοηλεκτρικής Αγωγιμότητας χρησιμοποιώντας 4 ηλεκτρόδια: 2 ηλεκτρόδια εφαρμόζονται στο χέρι και 2 στο πόδι. Η αρχή της Βιοηλεκτρικής Αγωγιμότητας αναπτύχθηκε σημαντικά με την καταμέτρηση της Φάσης από μετρητές ακριβείας όπως ο Maltron BioScan 916. Το αποτέλεσμα ήταν ο υπολογισμός παραμέτρων όπως συνολικά υγρά σώματος (TBW), ενδοκυτταρικά υγρά (ICW), εξωκυτταρικά υγρά (ICW), κυτταρική μάζα σώματος (BCM), άνυδρο βάρος, λιπώσης μάζα, άλιπη μάζα και η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος στον υπολογισμό της σωματικής σύστασης από επιστήμες όπως η Διατροφολογία, η Βιολογία, η Φυσιολογία, η Παθολογία και η Αθλητιατρική.

Εγγύηση 2 έτη.

Manufacturer:
Malton