Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε σε πάνω από 5000 είδη

Τηλέφωνα Παραγγελιών
2104525395
2104124624

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 920

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 920

MAL-BF920
Κατόπιν Παραγγελίας
Μάρκα: 
 
9.052,99 
MAL-BF920
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Λιπομετρητής MALTRON BioScan 920

O λιπομετρητής MALTRON BioScan 920 αποτελεί ένα αξιόπιστο εργαλείο στον προσδιορισμό της σωματικής σύστασης και της ισορροπίας των υγρών στο ανθρώπινο σώμα. Λειτουργικό και υψηλής ακρίβειας φορητό διαγνωστικό εργαλείο.

Ο λιπομετρητής Maltron BioScan 920 είναι διακριβωμένος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και εθνικότητες και αποτελεί τον αναλυτή επιλογής για μια ολοκληρωμένη κλινική ανάλυση.
Η αξιολόγηση της Σωματικής Σύνθεσης (μυϊκή μάζα, οστική μάζα, λιπώδης μάζα, υγρά κλπ) ενός ατόμου είναι ένας σημαντικός παράγοντας στον οποίο οι αναλυτές Malton αποτελούν απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία.

Ο λιπομετρητής Maltron BioScan 920 χρησιμοποιεί την μέθοδο της Βιοηλεκτρικής Αγωγιμότητας χρησιμοποιώντας 4 ηλεκτρόδια: 2 ηλεκτρόδια εφαρμόζονται στο χέρι και 2 στο πόδι. Η αρχή της Βιοηλεκτρικής Αγωγιμότητας αναπτύχθηκε σημαντικά με την καταμέτρηση της Φάσης από μετρητές ακριβείας όπως ο Maltron BioScan 920. Το αποτέλεσμα ήταν ο υπολογισμός παραμέτρων όπως συνολικά υγρά σώματος (TBW), ενδοκυτταρικά υγρά (ICW), εξωκυτταρικά υγρά (ICW), κυτταρική μάζα σώματος (BCM), άνυδρο βάρος, λιπώσης μάζα, άλιπη μάζα και η κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος στον υπολογισμό της σωματικής σύστασης από επιστήμες όπως η Διατροφολογία, η Βιολογία, η Φυσιολογία, η Παθολογία και η Αθλητιατρική.

Εγγύηση 2 έτη.

Manufacturer:
Malton