Συμπυκνωτές Οξυγόνου

Κατασκευαστής
Τιμή

Βασική προϋπόθεση για την οξυγονοθεραπεία είναι οι συμπυκνωτές οξυγόνου

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι οι συσκευές που παρέχουν καθαρό οξυγόνο σε όποιον το χρειάζεται έπειτα από ιατρική συμβουλή.  Πιο συγκεκριμένα ένας συμπυκνωτής οξυγόνου φιλτράρει τον αέρα της ατμόσφαιρας και μετατρέπει το οξυγόνο που βρίσκεται σε περιεκτικότητα 20% σε οξυγόνο με περιεκτικότητα τουλάχιστον 92-98%. 

Οι συμπυκνωτές λειτουργούν κατά κύριο λόγο με ρεύμα, γι αυτόν τον λόγο τα μοντέλα μας φροντίζουν να έχουν την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος που είναι δυνατόν. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σταθερούς και φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου κατάλληλους για τις ανάγκες σας ενώ συχνά μπορείτε να βρείτε και εκπτώσεις σε αρκετά μας μοντέλα. Μπορείτε επίσης είτε να αγοράσετε είτε να ενοικιάσετε συμπυκνωτές οξυγόνου από το e-shop μας. 

Παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης συμπυκνωτών με 70€/μήνα.  Η μεταφορά, η εγκατάσταση και η συντήρηση του συμπυκνωτή πραγματοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό. Όλοι οι συμπυκνωτές οξυγόνου μας είναι αθόρυβοι και διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης με C-PAP / V-PAP αναπνευστήρα. Ενοικίαση συμπηκνωτή στη φθηνότερη τιμή της αγοράς θα βρείτε μόνο εδώ!

Εκτελούνται συνταγές ΕΟΠΥΥ, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!