Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε σε πάνω από 5000 είδη

Τηλέφωνα Παραγγελιών
2104525395
2104124624

Συμπυκνωτές Οξυγόνου

Βασική προϋπόθεση για την οξυγονοθεραπεία είναι οι συμπυκνωτές οξυγόνου

Οι συμπυκνωτές οξυγόνου είναι οι συσκευές που παρέχουν καθαρό οξυγόνο σε όποιον το χρειάζεται έπειτα από ιατρική συμβουλή.  Πιο συγκεκριμένα ένας συμπυκνωτής οξυγόνου φιλτράρει τον αέρα της ατμόσφαιρας και μετατρέπει το οξυγόνο που βρίσκεται σε περιεκτικότητα 20% σε οξυγόνο με περιεκτικότητα τουλάχιστον 92-98%. 

Οι συμπυκνωτές λειτουργούν κατά κύριο λόγο με ρεύμα, γι αυτόν τον λόγο τα μοντέλα μας φροντίζουν να έχουν την μικρότερη κατανάλωση ρεύματος που είναι δυνατόν. 

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε σταθερούς και φορητούς συμπυκνωτές οξυγόνου κατάλληλους για τις ανάγκες σας ενώ συχνά μπορείτε να βρείτε και εκπτώσεις σε αρκετά μας μοντέλα. Μπορείτε επίσης είτε να αγοράσετε είτε να ενοικιάσετε συμπυκνωτές οξυγόνου από το e-shop μας. 

Παρέχουμε τη δυνατότητα ενοικίασης συμπυκνωτών με 70€/μήνα.  Η μεταφορά, η εγκατάσταση και η συντήρηση του συμπυκνωτή πραγματοποιείται από ειδικευμένο προσωπικό. Όλοι οι συμπυκνωτές οξυγόνου μας είναι αθόρυβοι και διαθέτουν δυνατότητα σύνδεσης με C-PAP / V-PAP αναπνευστήρα. Ενοικίαση συμπηκνωτή στη φθηνότερη τιμή της αγοράς θα βρείτε μόνο εδώ!

Εκτελούνται συνταγές ΕΟΠΥΥ, για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!

 
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
.